Zaal huren Breda

Een zaaltje afhuren in Breda

Bent u op zoek naar een zaal om uw feest te geven in Breda? Op Landgoed Bergvliet vindt u de mooiste feestzalen voor uw partij of gelegenheid. Op ons landgoed wordt uw gelegenheid de ultieme dag of avond die u wenst. Een onvergetelijke dag voor uzelf, vrienden en familie. U vindt dé feestzalen van Breda, op slechts 10 minuten van het centrum, op Landgoed Bergvliet, in de luwte van de polder en de rand van de Vrachelsde heide.

Voor uw feest of partij heeft u de keuze uit verschillende zalen. Ons paviljoen is uitermate geschikt voor grotere gelegenheden. In ons paviljoen vindt u de Schenkerij en de Proeverij. Deze zalen zijn de ultieme locatie voor bijvoorbeeld uw verjaardag. Daarnaast is het Koetshuis uitermate geschikt voor vrijwel alle soorten partijen. Een grote serre met prachtig uitzicht geeft uw gelegenheid een extra sfeer!

Interesse in het huren van een zaal in de buurt van Breda? U mag natuurlijk binnenlopen om de zalen van Landgoed Bergvliet te bekijken, een afspraak maken is ook geen probleem!

De proeverij Zaal huren Breda
Dansen op Landgoed Bergvliet Zaal huren Breda

Zaal huren Breda | Zaal huren in Breda | Zaal huren in regio Breda