Koetshuis

Het Koetshuis: uniek én intiem!

Zoekt u een sfeervolle trouw- of feestlocatie in de buurt van Breda of Oosterhout? Een plek waar u in alle rust en intimiteit met familie en vrienden heerlijk kunt genieten? Dan is Het Koetshuis op Landgoed Bergvliet de uitgelezen plek!

Het nostalgische Koetshuis is werkelijk een unieke locatie als het gaat om feesten en partijen. Het Koetshuis dateert van eind zestiende eeuw en is in 2009 teruggebracht in de oorspronkelijke stijl. De authentieke uitstraling van het pand in combinatie met de luxe voorzieningen en het zeer eigentijdse interieur maken Het Koetshuis tot een uiterst stijlvolle locatie voor besloten feesten maar ook voor presentaties en vergaderingen.

U heeft de beschikking over een eigen, ruime entree die leidt naar een grote multifunctionele ruimte. Deze biedt plaats aan maximaal 80 personen en is voorzien is van een moderne bar en schitterende inrichting. Door de bijzondere LED-verlichting is bovendien elke gewenste ambiance te creëren zodat we elke feestje en iedere bijeenkomst ‘klein’ kunnen houden. Boven bevindt zich een luxe vergaderruimte met alle moderne faciliteiten: ideaal voor groepen tot 20 personen.

Serre met 14 meter lange schuifwand!

Uniek aan Het Koetshuis is de in 2012 aangebouwde serre. Deze is geheel van glas waardoor u een panoramisch uitzicht heeft over ons landgoed. Daarbij kan de voorpui van maar liefst veertien meter helemaal worden geopend! Een bijzondere ervaring waarbij uw zowel buiten maar toch ook weer binnen zit. En in de avond, als u en uw gasten de warmte willen opzoeken, schuiven we de glazen voorgevel even gemakkelijk weer dicht!

Zijgevel van het Koetshuis Middels grote schuifdeuren kan de gehele voorkant van de serre open
Avondimpressie van het Koetshuis In de avond is het goed toeven in de serre