De feestzalen van Breda en Oosterhout

De locatie voor elk bijzonder moment in uw leven

Heeft u iets bijzonders te vieren en wilt u daarvoor een feestzaal afhuren? De zalen van Landgoed Bergvliet zijn een van de weinige, meest exclusieve feestlocaties in de regio Oosterhout en Breda. Voortreffelijk qua ligging, met een prachtig landelijk uitzicht en een sfeervolle ambiance: úw dag zal een onuitwisbare indruk achterlaten bij uw familie en vrienden!

De heerlijkste buffetten en diners

Wat voor gelegenheid u ook te vieren heeft, wij maken uw speciale dag compleet. Zo kunt u uw gasten ontvangen met de lekkerste taartjes of een glaasje Prosecco. Maar ook tijdens het feest zelf is er een scala aan mogelijkheden. Een buffet, barbecue, 3-gangendiner of een receptie met een champagnetoren? Alles kan! Wij staan open voor uw wensen en bespreken persoonlijk, in een of meerdere gesprekken, met u de invulling van uw dag. Uiteraard leiden wij u daarbij graag rond langs alle faciliteiten van Bergvliet. Daarna krijgt u van ons een duidelijke offerte, die natuurlijk nog verder verfijnd zal worden.

Het Paviljoen en Het Koetshuis beschikken over uitstekende faciliteiten en een gezellige en warme uitstraling om uw feest luister bij te zetten. Hieronder vindt u slechts enkele van de vele mogelijkheden:

Dansen op een zilveren bruiloft Dansen tijdens uw gouden bruiloft
Dineren op Landgoed Bergvliet Cadeau van de kinderen