Feestzaal Oosterhout

De feestzalen van Oosterhout

Landgoed Bergvliet heeft de mooiste feestzalen voor al uw feesten en partijen. Op ons landgoed wordt uw gelegenheid de ultieme dag die u wenst. Een onvergetelijke dag voor uzelf, vrienden en familie. U vindt de feestzalen van Landgoed Bergvliet, op slechts 10 minuten van het centrum van Breda, in de luwte van de Vrachelse heide en met uitzicht op de grote kerk van Breda.

Verschillende locaties op Landgoed Bergvliet kunt u afhuren voor uw feest of verjaardag. U kunt ons paviljoen paviljoen gebruiken voor uw gelegenheid, hier vindt u de Schenkerij en de Proeverij. Deze zalen zijn uitermate geschikt voor uw feest, gelegenheid of bijvoorbeeld High Tea. Daarnaast is het Koetshuis uitermate geschikt voor vrijwel alle soorten partijen. Deze ruimte kunt u huren voor iedere intieme gelegenheid.

Interesse in het huren van een feestzaal op Landgoed Bergvliet? U kunt altijd binnenlopen om de zalen te bekijken, het is natuurlijk ook mogelijk om een afspraak te maken om uw wensen en de mogelijkheden door te spreken.

De proeverij Feestzaal Oosterhout
Dansen op Landgoed Bergvliet Feestzaal Oosterhout

Feestzaal Oosterhout | Feestzaal in Oosterhout | Feestzaal regio Oosterhout