Feestlocatie Trouwen

De feestlocatie om te trouwen

De feestlocatie voor uw huwelijk of trouwen vindt u in het Brabantse landschap, tussen Breda en Oosterhout, op slechts 15 minuten van de zuidelijke randstad. Op Landgoed Bergvliet wordt uw trouwerij of bruiloft de ultieme ervaring voor uzelf, uw partner, vrienden en familie. Bent u rond aan het kijken voor een feestlocatie voor uw trouwen, dan heeft u

Op Landgoed Bergvliet kunt u verschillende feestlocaties afhuren voor uw trouwen of bruiloft. U kunt het Koetshuis gebruiken voor uw gelegenheid. Deze ruimte is uitermate geschikt voor iedere intieme gelegenheid. Natuurlijk hebben wij ook ons Paviljoen. Hier vindt u de Schenkerij en de Proeverij. Deze zalen zijn uitermate geschikt voor uw feest, diner en natuurlijk uw Bruiloft! Bovendien zijn wij een officiële trouwlocatie, waar trouwen voor de burgerlijke stand mogelijk is!

Een keer een bezoek brengen aan onze feestlocatie? U kunt altijd binnenlopen voor een lunch, diner of een kop koffie. Het is natuurlijk altijd mogelijk om een afspraak te maken om uw wensen en de mogelijkheden te bespreken.

Dansen tijdens de feestavond Het bruidspaar
Feestlocatie trouwen Een champagnetoren

Feestlocatie Trouwen | Feestlocatie Huwelijk | Feestlocatie Trouwfeest