De trouwlocatie van Oosterhout en Breda

De officiële trouwlocatie van Oosterhout en Breda

Uw trouwdag wordt pas echt een onvergetelijke belevenis op het prachtige Landgoed Bergvliet. Wie wil trouwen in Oosterhout of Breda vindt in ons landgoed een idyllisch plekje, verscholen tussen de bossen met een romantisch uitzicht over het weelderige groen en een schitterend verlichte vijver bij nacht. U waant zich in een oase van rust waarbij het u bovendien die speciale dag aan niets zal ontbreken.

Ons gastvrije team staat klaar om uw speciale dag geheel volgens uw wensen te laten verlopen. Hoe klein en intiem of groot en uitbundig hoe u uw bruiloft ook wilt vieren. Een huwelijksceremonie met aansluitend een heerlijk diner? Onze koks weten u zeker te verrassen met de meest heerlijke gerechten. Een receptie met desgewenst een onvergetelijk feest tot in de late uurtjes? Vertel ons uw wensen en wij maken het mogelijk.

Landgoed Bergvliet staat geregistreerd als officiële trouwlocatie in Brabant en is slechts vijftien minuten verwijderd van het centrum van Breda en Oosterhout. Dus goed bereikbaar voor al uw gasten én met volop gratis parkeergelegenheid!

Klik hier verder voor de speciale gelegenheden:

Bidden voor het altaar Rozen gooien naar het bruidspaar
Dhr. en Mevr. Luiten op Landgoed Bergvliet Een toast op het bruidspaar